Zarejestruj

Teraz jest 22 wrz 2017, 4:27

Nowości Nowości dla Towaroznawstwo

Mapa strony Towaroznawstwo » Dział : Towaroznawstwo

Specjalność: Towaroznawstwo

TERMINY REKRUTACJI NA STUDIA STACJONARNE II STOPNIA

Styczeń 2012
23 Styczeń - 14 Luty 2012




TERMINY REKRUTACJI NA STUDIA STACJONARNE II STOPNIA>
Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Elektroniczna rejestracja kandydatów - 23 .01 (poniedziałek) -12.02.2012 (niedziela),
- Ogłoszenie wyników – 13-14.02.2012 (poniedziałek, wtorek),
- Potwierdzenie wyboru studiów – 15.02 (środa) - 21.02.2012 (wtorek),
- Podział na specjalizacje - 22.02 (środa) - 28.02.2012 (wtorek),
- Rozpoczęcie semestru - 05.03. 2011 r.
Czytaj więcej : TERMINY REKRUTACJI NA STUDIA STACJONARNE II STOPNIA | Wyświetlone : 2380 | Odpowiedzi : 0


Konkurs na stanowisko techniczno-badawcze Konkurs na stanowisko techniczno-badawcze

2011-11-23
Konkurs na stanowisko techniczno-badawcze
Poszukujemy studentów studiów II stopnia lub IV roku studiów jednolitych Szczegóły
Czytaj więcej : Konkurs na stanowisko techniczno-badawcze | Wyświetlone : 777 | Odpowiedzi : 0


Centrum Aktywnych

Witam serdecznie!

Chciałbym poinformować o rozpoczęciu niezwykle ciekawego i mogącego dać dużo korzyści projektu kierowanego specjalnie do studentów, noszącego nazwę :

Masz plan? Wykonaj go z Credit Agricole Bank Polska!

3 października rusza program Centrum Aktywnych, organizowany przez Credit Agricole Bank Polska (do niedawna LUKAS Bank), którego celem jest wsparcie studentów w realizacji ich planów. W konkursie na projekt „Mam plan! Wykonam go z Credit Agricole Bank Polska” 6 zwycięskich pomysłów zostanie dofinansowanych kwotą od ...
Czytaj więcej : Centrum Aktywnych | Wyświetlone : 763 | Odpowiedzi : 0


Oferta naukowo-badawcza (Wydział Tech Żywności) Oferta naukowo-badawcza (Wydział Tech Żywności)

Oferta naukowo-badawcza


1. Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych

  • wyznaczanie okresu trwałości produktów spożywczych na podstawie testów przyspieszonych (ASLT),
  • badania stabilności przechowalniczej żywności,
  • analiza właściwości reologicznych i teksturalnych produktów spożywczych,
  • konsultacje i doradztwo w zakresie optymalizacji i zastosowania procesów chłodniczego zabezpieczenia żywności oraz opracowania technologii koncentratów witaminowo-odżywczych z surowców roślinnych i koncentratów białkowych z surowców zwierzęcych,
  • zamrażanie i liofilizacja materiałów biologicznych, produktów spożywczych, kosmetycznych i farmaceutycznych,
  • ocena aktywności proteaz i preparatów enzymatycznych oraz zastosowanie ich ...
Czytaj więcej : Oferta naukowo-badawcza (Wydział Tech Żywności) | Wyświetlone : 969 | Odpowiedzi : 0


Harmonogramy zajęć studia stacjonarne Wydział Tech Żywności

Harmonogramy zajęć studia stacjonarne - semestr zimowy 2011/2012
Czytaj więcej : Harmonogramy zajęć studia stacjonarne Wydział Tech Żywności | Wyświetlone : 1258 | Odpowiedzi : 0


Ważna sprawa

Żywność to bardzo ważna sprawa dbajmy o to . :help
Czytaj więcej : Ważna sprawa | Wyświetlone : 3581 | Odpowiedzi : 12


 

Zaloguj  •  Zarejestruj


Statystyki

Liczba postów: 2166 • Liczba wątków: 954 • Liczba użytkowników: 1789